Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected] BlackLegend D3D Public[UPDATED][Chams,PlayerOPK,NoReload,BoneShot,DamageAs]

areq94pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

może za duzo opcji włączasz ? ;)

wyłącz tez anty wira i zaporę systemy oraz przeczyść kompa ccleanerem ;)

wiele to nie pomaga

Opublikowano

Siema podczas uruchamiania WR z BlackLegend wyskakuje mi błąd ,, Instrukcja spod 0x088b0009 odwołuje się do pamęieci pod adresem 0x00007a20 Pamięć może być written'' mam win 8 i wszystkie potrzebne programy o których wspominaliście. Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

Siema podczas uruchamiania WR z BlackLegend wyskakuje mi błąd ,, Instrukcja spod 0x088b0009 odwołuje się do pamęieci pod adresem 0x00007a20 Pamięć może być written'' mam win 8 i wszystkie potrzebne programy o których wspominaliście. Z góry dzięki za pomoc

Spróbuj uruchomić jako administrator. Jednak z tego co wyczytałem na stronie microsoftu to ten błąd wyświetla się w przypadku gdy aplikacja nie jest napisana pod win 8.

Opublikowano

Odinstalowanie nowszego Frameworka i C++ do wersji "zalecanej" przez was nic nie daje. Nie jedna osoba ma ten sam problem co ja na Windows 7.

Opublikowano

Odinstalowanie nowszego Frameworka i C++ do wersji "zalecanej" przez was nic nie daje. Nie jedna osoba ma ten sam problem co ja na Windows 7.

Może po prostu spróbuj uruchomić innego hacka? Jeśli będzie działał to widocznie ktoś nie chce żebyś używał tego hacka xD, a jeśli też będzie crash to pisz i będziemy dalej myśleć :)

Opublikowano

Gigabyte chodzi bez problemu, BlackLegend w ostatnim wydaniu też chodził. Tylko BlackLegend i Spe@ker mi crashuja...

Więc jeśli jeden hack działa a inny crashuje to już nic nie zdziałasz. Po prostu tak został napisany i akurat Tobie nie działa. Problemem byłoby gdyby nie działał żaden. Wtedy jakiekolwiek działania mają sens. Poczekaj na następne wersje tych hacków i wtedy spróbuj je uruchomić :)

Opublikowano

Nie wiecie kiedy będą chacki na win 8? Żaden mi nie działa może da się coś zrobić aby działał na 8?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...